Zonder beeld die jouw missie en visie ondersteund kan je eigenlijk bijna niet meer tegenwoordig. Beeld wat echt bij jou past en helemaal jou is. 

Ik vind het een uitdaging om samen te kijken naar wie je bent in je bedrijf, wat je uit wil stralen en hoe we dat dan het beste vorm kunnen gaan geven.

We maken een mooi plan en gaan aan de slag!


  • Beeldbank klein
  • 365
  • - kennismakingsgesprek en samen uitwerken wat je wil uitstralen en vertellen met de foto's.
  • - samen locatie bepalen.
  • - tot 1,5 uur shooten op locatie
  • - minimaal 40 portretten/sfeerbeelden
  • yes! dit wil ik!

Deze fotoshoots zijn ex btw en exclusief reiskosten van €0,19 cent p.km. vanaf Rotterdam

Jasper Smit
"Ik ga niet graag op de foto, en dat is onhandig omdat ik op het podium sta! Gelukkig heb ik Froukje. Zij stelt me gerust, neemt écht de tijd en is grondig.
En, ook niet onbelangrijk: ze maakt supermooi werk. Ze snapt wat ik wil, levert dat aan én flink wat andere opties. Zo is er altijd veel te kiezen, en weet ik zeker dat het direct bruikbaar is.
Dankzij Froukje zijn mijn promotiefoto's daadwerkelijk promotie voor mij en dat is bést knap! :)"


Jasper Smit
Aukje Peeters

"Ik heb meerdere keren foto- en videoshoots gedaan met Froukje en het voelt steeds als een feestje! Froukje maakt super mooi en naturel op, we reden gezellig in haar bus naar de mooiste locaties en met haar creatieve oog en inlevingsvermogen leverde dat heel veel prachtige beelden op die helemaal bij mij en mijn brand passen.

Ik ben er super blij mee!"Aukje Peeters
-
Verie

"Het was een genot om met Froukje te werken! Ze is professioneel, staat open voor je ideeën en heeft bovenal een ontzettend goed oog voor verrassende perspectieven in de portretten die ze maakt. Ik voelde me gezien en zag in de resultaten ook echt mezelf terug. Dank je wel lieve Froukje!"Verie
-
Jesse

"Het blijft altijd een beetje spannend; een lens van een camera op je kop gericht krijgen en dan ook nog poseren.. Gelukkig snap Froukje dit gevoel en weet precies op de juiste momenten de mooie plaatjes te schieten. Juist de spontane momenten weet zij te vangen. Zonder tijdsdruk hadden we een leuke dag met elkaar en is het alsof je met een vriendin op stap bent. Met als resultaat een flink aantal leuke kiekjes die we voor verschillende doeleinden kunnen gebruiken.

Bedankt Froukje, volgende jaar weer?!"Jesse

Zit het er niet bij wat je zoekt? mail me dan!

contact